Onze unieke grafbloemenservice

Bloemen plaatsen bij een graf is al een eeuwenoude traditie. Deze traditie duurt inmiddels al 13000 jaar en zal mogelijk nog jarenlang voortgezet worden. Bloemen bieden troost en staan symbool voor de tijdelijkheid van het leven. 


Bloemen plaatsen op een graf op een speciale dag

Een verjaardag, huwelijksdag, doopdag, Vader- of Moederdag of een overlijdensdag zijn meestal moeilijke dagen voor diegene die zijn achtergebleven. Voor deze of andere momenten kunnen wij eenmalig of periodiek op een door u geselecteerde datum bloemen, een bloemstuk of een mand met bloemen op een begraafplaats plaatsen in de eerder genoemde regio's. Onze bloemenservice gaat veel verder dan bezorging tot een huisdeur. Grafverzorging Noordkop biedt deze unieke service aan voor de regio's Kop van Noord-Holland, West-Friesland en Noord- en Midden Kennemerland. 

Onze boeketten zijn altijd vers en worden door ons in een gratis geleverde kunststof vaas naast het graf gezet en voorzien van water en voeding. Plaatsing van op onze website bestelde bloemen, bloemstukken en manden met perkgoed zijn gratis. Er is al een goed gevulde bloemenmand voor € 19,95, inclusief plaatsingskosten. 


Opgemaakte bloemenmand voor op een graf


Betaling per maand

Buiten de unieke bloemenservice die Grafverzorging Noordkop biedt om bloemen op of naast een graf te plaatsen, bieden wij ook de mogelijkheid aan om een bloemen abonnement per maand via automatische incasso te betalen. Wij zijn namelijk van mening dat het leven al duur genoeg is. Op deze manier betaalt u een klein maandelijks bedrag voor één of meerdere keren per jaar plaatsen van een bos of boeket bloemen naar keuze op een graf in de vier regio's. 

U kunt één van de onderstaand boeketten bestellen via ons onderstaand digitaal offerteformulier.  


Texel 

Onze bloemenservice geldt ook voor plaatsing van bloemen op of naast een graf op een begraafplaats op Texel, weliswaar in een iets aangepaste vorm. Voor Texel geldt gratis bezorging op de aanwezigheidsdagen of in combinatie met een onderhoudscontract. Buiten deze data geldt een toeslag van € 12,50. 


Aanwezigheidsdata Texel

Wij zijn op verschillende data op Texelse begraafplaatsen aanwezig voor de reiniging van een graf en/of aanplant van grafbeplanting. Jaarlijks worden deze data aan het einde van het jaar bekend gemaakt via Facebook, Instagram en op onze websites. De vastgestelde data van onze aanwezigheid op Texel voor 2022 zijn:  18 januari 2022,  17 maart 2022,  28 april 2022,  24 mei 2022,  7 september 2022,  27 oktober 2022,  14 december 2022. In de lente-zomerperiode van 26 mei 2022 tot en met 7 september 2022 worden alle diensten van Grafverzorging Noordkop voor Texel tijdelijk stopgezet.

Grafverzorging op Texelbloemen op graf Aartswoud, bloemen op graf, bloemen op graf, bloemen op graf Akersloot, bloemen op graf Alkmaar, bloemen op graf Andijk, bloemen op graf Anna Paulowna, bloemen op graf Barsingerhorn, bloemen op graf Bergen, bloemen op graf Beverwijk, bloemen op graf Blokker, bloemen op graf Bovenkarspel, bloemen op graf Breezand, bloemen op graf Broek op Langedijk, bloemen op graf Burgerbrug, bloemen op graf Callantsoog, bloemen op graf Castricum, bloemen op graf Catrijp, bloemen op graf De Rijp, bloemen op graf De Waal, bloemen op graf Den Burg, bloemen op graf Den Helder, bloemen op graf Den Hoorn, bloemen op graf Dirkshorn, bloemen op graf Driehuizen, bloemen op graf Eenigenburg, bloemen op graf Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, bloemen op graf Enkhuizen, bloemen op graf Graft, bloemen op graf Grootschermer, bloemen op graf Hauwert, bloemen op graf, bloemen op graf Heemskerk, bloemen op graf Heerhugowaard, bloemen op graf Heiloo, bloemen op graf Hippolytushoef, bloemen op graf Hoogkarspel, bloemen op graf Hoorn, bloemen op graf Koedijk, bln op graf Kolhorn, bloemen op graf Krabbendam, bloemen op graf Lambertschaag, bloemen op graf Markenbinnen, rouwwerk rouwboeketten Medemblik, bloemen op graf Middenmeer, bloemen op graf Midwoud, bloemen op graf Nieuwe Niedorp, bloemen op graf Oosterland, bloemen op graf Opperdoes, bloemen op graf Oterleek, bloemen op graf Oudkarspel, bloemen op graf Oudorp, bloemen op graf Petten, 

Schagen, bloemen op graf Schermerhorn, bloemen op graf Schoorl, bloemen op graf Sint Maarten, bloemen op graf Sint Maartensbrug, bloemen op graf Spanbroek, bloemen op graf Stompetoren, bloemen op graf ‘t Zand, bloemen op graf Tuitjenhorn, bloemen op graf Twisk, bloemen op graf Uitgeest, Ursem, bloemen op graf Veenhuizen, bloemen op graf Velsen-Noord, bloemen op graf Waarland, bloemen op graf Warmenhuizen, bloemen op graf Wervershoof, bloemen op graf Westerland, bloemen op graf West-Graftdijk, Westwoud, bloemen op graf Wieringerwaard, bloemen op graf bloemen op graf Wijk aan Zee, bloemen op graf  Winkel, bloemen op graf Zuid-Scharwoude, bloemen op graf Zuidschermer